Vouwgordijnen

Er zijn legio mogelijkheden. Systemen met koord of met ketting. Uitvoering met baleinen geeft een wat strakker resultaat of zonder baleinen voor een nonchalanter effect. En wat dacht u van elektrische bediening?

Vouwgordijnen met een bies of met permanente vouwen, dakpansgewijs. Weer wat moderner zijn vouwgordijnen met grote segmenten. Je kunt je vouwgordijnen ook laten voeren. Dankzij de klittenband-bevestiging kunnen de vouwgordijnen gewoon gewassen worden.

Er zijn 2 soorten vouwgordijnen:

(Semi)-transparante vouwgordijnen: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. U kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen ziet u contouren. Perfect voor privacy overdag.
Verduisterende vouwgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust, de stof laat geen licht door. Met voering of een verduisterende, black-out, stof.

Vouw gordijnen in no limits stof.

Ook dat is mogelijk. Waterafstotende en weersbestendige vouwgordijn stoffen. De No Limits stof is een unieke stof binnen het Toppoint assortiment. No Limits stoffen zijn zowel vuilafstotend als vocht –en schimmelwerend. Een ideale vouwgordijnstof als u graag vouwgordijnen in de badkamer, keuken of zelfs buiten wilt plaatsen.

Vouwgordijnen voorbeelden