Plissé-duette®

De collectie bestaat uit plisséstoffen (enkel) en dubbele plissé stoffen. De collectie biedt een brede keuze, zo zijn er transparante, semi-transparante, lichtdoor latende en verduisterende stoffen in bijna iedere kleur. Het is een ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen. Warmte- en lichtregeling gaan hier samen.

Diverse uitvoeringen zijn mogelijk zoals, monocommando, koordbediening, bedieningsgreep, draaistang en elektrisch.

Plisséstoffen
Een plisséstof bestaat uit een gepliseerde stof. De koorden en koordgaatjes zijn bij een plisségordijn zichtbaar. Plissé overal te plaatsen & in elke gewenste stand te openen. Geschikt voor vrijwel elk type raam. Het plisségordijn is leverbaar in een plooibreedte van 20mm of 32 mm.

Dubbele plissé stoffen
Dubbele plissé gordijnen kunnen voor rechte ramen in grotere afmetingen worden geleverd dan plisségordijnen. De collectie biedt stoffen aan met een plooibreedte van 25 mm en 32 mm. Nieuw is de stof van 64 mm, die zeer geschikt is voor grote raampartijen en een indrukwekkend grootse uitstraling geeft.

Een dubbele plisséstof is opgebouwd uit twee gepliseerde stoffen. Bij de meeste dubbele plisséstoffen is de stof zo gemaakt dat de plissering aan de interieurzijde vrijwel egaal verdeeld is. De koorden en koordgaatjes zijn bij een dubbele plisséstof niet zichtbaar. 

Plissé-duette® voorbeelden