Plisségordijnen op maat

De collectie bestaat uit plisséstoffen en duplistoffen. De collectie biedt een brede keuze, zo zijn er transparante, semi-transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen in bijna iedere kleur. Het is een ideale oplossing voor serres, schuine ramen, koepels, driehoekige ramen en andere speciale toepassingen. Warmte- en lichtregeling gaan hier samen.

Diverse uitvoeringen zijn mogelijk zoals, monocommando, koordbediening, bedieningsgreep, draaistang en electrisch.

Plisséstoffen
Een plisséstof bestaat uit een gepliseerde stof. De koorden en koordgaatjes zijn bij een plisségordijn zichtbaar. Het plisségordijn is leverbaar in een plooibreedte van 20mm of 32 mm.

Duplistoffen
Dupligordijnen kunnen voor rechte ramen in grotere afmetingen worden geleverd dan plisségordijnen. De collectie biedt duplistoffen met een plooibreedte van 25 mm en 32 mm. Nieuw is de duplistof van 64 mm, die zeer geschikt is voor grote raampartijen en een indrukwekkend grootse uitstraling geeft.

Een duplistof is opgebouwd uit twee gepliseerde stoffen. Bij de meeste duplistoffen is de stof zo gemaakt dat de plissering aan de interieurzijde vrijwel egaal verdeeld is. De koorden en koordgaatjes zijn bij een dupligordijn niet zichtbaar. 

Plisségordijnen voorbeelden