Jaloezieën

Met de collectie horizontale jaloezieën heeft u een stijlvolle zonwering, waarbij zowel de lichtinval als ook het zicht naar binnen of buiten optimaal geregeld kan worden. Met een keuze uit tientallen kleuren en uitvoeringen, vindt u zeker de jaloezie die aansluit bij uw interieur.

Aluminium
Jaloezieën met aluminium lamellen hebben een strak aanzien en zijn verkrijgbaar in 5 lamelbreedten 16 mm 25 mm 35 mm 50 mm en de 70 mm. Afhankelijk van de lamelbreedte is de uitstraling subtiel (bijv. 16 mm) of juist stoer (bijv. 70 mm). Ook de keuze van de lamel is sfeerbepalend. Zo zijn er lamellen met houtstructuur die extra sfeer geven, maar ook aluminiumkleurige lamellen die een moderne en strakke uitstraling hebben. Diverse uitvoeringen zoals koordbediening, monocommando, electrisch en zijgeleiding.

Leer
De leren horizontale jaloezieën zijn gemaakt van kunstleer en zijn bijna niet te onderscheiden van echt leer. De 50 mm leren lamellen geven uw interieur een stoere en eigentijdse uitstraling.

Hout
Houten jaloezieën zijn sfeermakers bij uitstek, maar passen ook uitstekend in een strak interieur. De houtennerven en de verschillende tinten in het hout geven uw jaloezie een natuurlijke uitstraling. Bijzonder zijn de brede 65 mm lamellen.

Transparant
Horizontale jaloezieën gemaakt van transparante lamellen zijn heel bijzonder. De decoratieve 50 mm en 70 mm transparante lamellen zorgen door hun matte transparantie voor een zachte lichtinval terwijl uw privacy gewaarborgd blijft.

Textiel
De 50 mm textiel lamellen geven uw interieur een warme uitstraling. De lichtdoorlatende lamellen filteren het licht subtiel.

 

Jaloezieën voorbeelden