Over Bouwman Zonwering uit Huissen

Bouwman Zonwering, sinds 1987 een flexibel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en monteren van binnen en buiten zonweringen. Daarnaast kunt u voor gordijnen en horren ook bij ons terecht. Samen met de meest toonaangevende partners zoeken wij naar de juiste oplossing voor al uw wensen. Kortom: voor alle raam aankleding binnen of buiten zijn wij het aangewezen adres.

Onze werkwijze

Door een offerte aanvraag te doen via onze website kunnen wij op basis van de gegeven informatie een offerte uitbrengen. Nadat u deze goedkeurt komen wij de situatie bekijken en de definitieve maten opmeten en zullen wij kleurenstalen meenemen of u kunt ze in onze showroom komen uitkiezen. De offerte zal daarna met de juiste gegevens aangepast worden en opnieuw naar u toegestuurd worden. Als u deze goedkeurt zullen wij uw bestelling in behandeling nemen. Zodra uw bestelling bij ons binnen is nemen wij contact met uw op voor het maken van een afspraak voor de montage. Wanneer wij u het product geleverd hebben volgens afspraak en u helemaal tevreden bent zult u van ons via de mail of post de factuur ontvangen.

Voor een kijkje in de showroom kunt u altijd telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Het team

Wij, René en Jessica Bouwman zijn in 1987 het bedrijf Bouwman Zonwering gestart. In de loop van de jaren zijn wij een gezond en groeiend bedrijf geworden. René verricht vooral de meet, montage en service werkzaamheden. Onze zoon Pieter helpt René met de montage en zult u ook vast en zeker tegen komen. Jessica zult u vooral in de showroom aantreffen en aan de telefoon.